• darkblurbg
  Welkom bij Brassto!
  Uw straal- en coatbedrijf die gespecialiseerd is in het
  aanbrengen van hoogwaardige coatings.
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg

Brassto S.P.D. N.V. is in 1990 te Dordrecht gestart aan de Wattstraat 4.

We zijn begonnen met een klein coating bedrijf waarin wij ons hebben laten specialiseren in oppervlakte technieken. Na een aantal jaar hebben wij het huidige pand in Dordrecht uitgebreid, voor meer mogelijkheden om te voorzien van snelle levertijden en hoge kwaliteit.

 

Brassto B.V.

In 2008 is er een grote stap gemaakt naar Papendrecht. De poedercoat afdeling is per november 2008 naar een nieuw pand in Papendrecht verhuisd, onder de naam Brassto B.V. Vanaf 2010 is ook de natlak afdeling in het pand te Papendrecht ondergebracht, waardoor we momenteel alleen in Papendrecht gevestigd zijn.

Na veel uitbreidingen zijn wij uitgegroeid tot een groot internationaal straal- en coatingbedrijf. 

 

Brassto Coating BV

Onze specialiteiten voor het conserveren van afsluiters werd steeds groter. Zodoende is er per 2012 een aparte BV voor het uitvoeren van het stralen en coaten van afsluiters.

Na jaren lange ervaring is onze kwaliteit op dit gebied enorm verhoogd. Wij hebben gekwalificeerd personeel voor het stralen en spuiten  van de afsluiters volgens de meest bekende specificaties. Denk hierbij onder andere aan de specificatie Norsok M-501.

Veel specificaties bevatten kwaliteit inspecties. Wij kunnen u hierin voorzien met gecertifieerd personeel. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op onze diensten pagina “inspecties” of neem contact met ons op.